Όχι απλώς ένα ξενοδοχείο αλλά ένας πολιτιστικός προορισμός ΙΣΤΟΡΙΑ

Από τα πρώτα του βήματα, το Aldemar Knossos Royal αποτελούσε μια μοναδική απόδραση που αποτύπωνε τη φυσική ομορφιά και την πλούσια ιστορία της Κρήτης. Προχωρώντας στο σήμερα, συνεχίζει να μας δένει με την τοπική γη, ενισχύοντας τη μοναδικότητα αυτού του πολυτελούς ξενοδοχείου με κεντρικό στοιχείο την αυθεντική και ζεστή καρδιά της ελληνικής «φιλοξενίας».

Στο Aldemar Knossos Royal, πιστεύουμε ότι ένα ξενοδοχείο πρέπει να αντικατοπτρίζει την τοπική κουλτούρα και να καλλιεργεί ένα κοινοτικό πνεύμα που βελτιώνει τη ζωή τόσο των ντόπιων όσο και των επισκεπτών.

Ως εκ τούτου, η αποστολή μας υπερβαίνει την απλή προσέλκυση των επισκεπτών. Στόχος μας ήταν πάντα να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης που αντέχουν στον χρόνο. Με έναν αξιοσημείωτο αριθμό επαναλαμβανόμενων επισκεπτών, είμαστε υπερήφανοι για τη συνέπεια στο όραμά μας, χάρη στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας, τις εξατομικευμένες εμπειρίες, την εκτίμηση του εξαιρετικού φαγητού και τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις.

Το Aldemar Knossos Royal, μια οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς, ενσαρκώνει την έννοια του ανήκειν και τιμά το παρελθόν, φέρνοντας τα βασικά του στοιχεία στο παρόν, καθώς η φιλοξενία εξελίσσεται.

Η βιωσιμότητα είναι βαθιά ενσωματωμένη στη φιλοσοφία μας. Εφαρμόζουμε τη βιωσιμότητα σε κάθε πτυχή της καθημερινής μας λειτουργίας, ενισχύοντας τις οικολογικές πολιτικές και συμβάλλοντας στην κοινότητα στην οποία δραστηριοποιούμαστε.

Το αποτέλεσμα είναι μια αυθεντική, βιώσιμη, πρωτότυπη και βαθιά προσωπική φιλοξενία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 GR

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΑΣ

Προσφορές για δωμάτια, απευθείας στα εισερχόμενά σας

Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
είναι υποχρεωτικό