Συνεδριακοί χώροι στην Κρήτη πέρα από κάθε προσδοκία ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Στο Aldemar Knossos Royal, ειδικευόμαστε στη δημιουργία μοναδικών και αξέχαστων εμπειριών, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε σε αυτό που είναι πιο σημαντικό για εσάς: τους καλεσμένους σας.

Πού θα μπορούσατε να οργανώσετε μια επαγγελματική εκδήλωση στην Κρήτη καλύτερα από ένα πολυτελές θέρετρο πέντε αστέρων με περισσότερα από 100 στρέμματα ενός καταπράσινου τοπίου που προκαλεί δέος και μια υπέροχη ακτογραμμή, όπου η ηρεμία και η ομορφιά της φύσης εξάπτουν τη φαντασία;

Είτε επιθυμείτε να διοργανώσετε μια μικρή συνάντηση είτε ένα μεγάλο συνέδριο για έως και 600 άτομα, η ομάδα των ειδικών μας θα είναι δίπλα σας για να διασφαλίσει ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και με απόλυτη επιτυχία.

Το Knossos Royal Resort διαθέτει δύο μεγάλης κλίμακας συνεδριακές αίθουσες που διαχωρίζονται σε μικρότερους διασυνδεδεμένους χώρους, προσφέροντας μεγάλη ευελιξία και εργονομικό σχεδιασμό. Οι ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις μας υπόσχονται τέλεια ροή και επιτυχία.

Διαλέξτε ανάμεσα στους 11 χώρους μας, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι πολυμορφικοί, προσφέροντας τη δυνατότητα διοργάνωσης εκδηλώσεων με ευελιξία, ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

Ιδανικοί για όλους τους τύπους εκδηλώσεων, από team building μέχρι παρουσίαση προϊόντων και φόρουμ, οι χώροι μας παρέχουν το τέλειο σκηνικό στην Κρήτη για εκδηλώσεις και συνέδρια παγκόσμιας κλάσης.

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για το τι μπορούμε να κάνουμε.

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΑΣ

Οργανώστε την επαγγελματική σας εκδήλωση στο Aldemar Knossos Royal στην Κρήτη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

Προσαρμόσιμα πακέτα συνεδρίων, εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών και προσεγμένες υπηρεσίες

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CATERING

Εγγυόμαστε ότι οι υπηρεσίες catering που παρέχουμε θα ικανοποιήσουν κάθε προσδοκία σας
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΑΣ

Προσφορές για δωμάτια, απευθείας στα εισερχόμενά σας

Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
είναι υποχρεωτικό